Menu
Your Cart

Cabluri de semnalizare si control

Cabluri de semnalizare si control Furnizori, exportatori, importatori, cumpărători, angrosiști, produse și oportunități comerciale de pe site-ul nostru de comerț internațional Import & Export pe romcablu.com

Model: CMP1Y
CMP1Y Cablul bifilar torsadat , izolat in PVC pentru  impuscare..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: CYEY(F) ,NYCY
CYEY(F) ,NYCY  ( 0,6/1 KV )1.Conductor de cupru unifilar clasa 1, sau multifilar clasa 2 ,2. Izolatie din PVC ,3. Umplutura ,4. Ecran: bandă de aluminiu sau cupru,5.Manta exterioara din PVC.Cablurile sunt destinate transmisiei și distribuției energiei electrice în instalații fixe la o tensiune ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: CSYY(F)
CSYY(F) Cablurile sunt utilizate pentru comanda si semnalizare in statii electroenergetice si similare. Cablurile pot fi pozate in spatii inchise si deschise, in pamant, in canale, in beton . Construction 1.Conductor din cupru, clasa 1 , 2.Izolatie din PVC ,3.Aluminiu pe suport de poli..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: CSYEY(F)
CSYEY(F)In instalaţii electrice fixe, pozate în încăperi interioare, în canale, în aer liber, în pământ, în apă (cu excepţia apelor contaminate care atacă mantaua de PVC). Cablurile cu întârziere mărită la propagarea flăcării sunt destinate pozării individuale sau în grup în gospodăriile de cabluri (t..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: CSYAB(z)Y(F)
CSYABY(F) În instalaţii electrice fixe, pozate în încăperi interioare, în canale, în aer liber, în pământ, în apă (cu excepţia apelor contaminate care atacă mantaua de PVC). Cablurile cu întârziere mărită la propagarea flăcării sunt destinate pozării individuale sau în grup în gospodăriile de c..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: CSYEAB(z)Y(F)
CSYEABY(F) Cablurile sunt utilizate pentru comanda si semnalizare in statii electroenergetice si similare. Cablurile pot fi pozate in spatii inchise si deschise, in pamant, in canale, in beton . Construction1.Conductor din cupru, clasa 1 ,2.Izolatie din PVC ,3.PVC  Înveliş comun ,4.Ec..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: YY
YY cablu de control din PVC (colorate) 300/500vConstructii;  1.Conductoare: cupru flexibil recoace simplu, 2. izolație: PVC (clorură de polivinil) ,Colora fir : maro și albastru 3 nucleu: maro, albastru și verde / galben 4 nucleu: maro, gri, negru și verde / galben 5 nucleu: maro, albastru..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: YSLY
YSLYConstructii; 1.Conductor din cupru, clasa 5 , 2.Conductoare izolate in straturi concentrice  3.Manta din PVC Utilizare : Cablurile sunt utilizate pentru blocare, masurare, control tehnologic, circuite de curent continuu, cu solicitari mecanice mari. Cablurile ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: TBLA , TBLE-A
TBLA  , TBLE-ASTANDARD intern : RC-2008+0901 , STANDARD INTERNATIONAL REF. SR CEI 60189/2 ,  acc. to ST 123,Acest cablu este utilizat în rețelele de conectare și distribuție ale telefonului tablouri de distribuție, rețele de distribuție a abonaților și circuite de semnalizare și control.în..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: LIYY
LIYY   0.6 / 1 kVConstructii :1. Conductor din cupru, (clasa  3 -5)2. Izolatie din PVC3.. Manta din PVC Utilizare: pentru transmiterea de date, a semnalelor digitale sau analogice, pentru instrumente de masura, interconectarea calculatoarelor, dispozitivelor electronice,etc. ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: LIY(St)Y
LIY(St)Y   0.6 / 1 kVConstructii :1.Conductor din cupru, (clasa  3 -5)2.Izolatie din PVC3.Ecran din folie AlPet cu fir de continuitate, 4.Manta din PVC Utilizare: pentru transmiterea de date, a semnalelor digitale sau analogice, pentru instrumente de masura, interconectarea cal..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: LIY(St)Y Siamese
LIY(St)Y  SiamezConstructii :1.Conductor din cupru, (clasa  3 -5)2.Izolatie din PVC3.Ecran din folie AlPet cu fir de continuitate, 4.Flexibil Conductor 2x0.755.Manta din PVC Utilizare: pentru transmiterea de date, a semnalelor digitale sau analogice, pentru instrumente de masura, in..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site. Privacy Policy.