Menu
Your Cart

Cabluri Din Fibra Optica pentru interior

Cabluri Din Fibra Optica pentru interior Furnizori, exportatori, importatori, cumpărători, angrosiști, produse și oportunități comerciale de pe site-ul nostru de comerț internațional Import & Export pe romcablu.com

Model: A-DF(ZN) 2Y (SR) 2Y
A-DF(ZN) 2Y (SR) 2Y , Proiectat pentru aplicații în exterior pentru a proteja fibrele optice pentru condițiile mecanice și de mediu neașteptate1- Aplicații de telecomunicații2- Aplicații video3- Distribuție4- Comunicații lungi5 - Metropolitan Systems Communications,Tipul fibrei;SM 9/125 /G.652 ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: A-DQ (BN) (SR) 2Y
A-DQ (BN) (SR) 2Y,Instalare de tip interior / exterior - concepută pentru a proteja fibrele optice pentru condițiile mecanice și de mediu neașteptate. - Calitatea și testarea acceptării sunt efectuate pentru a asigura performanța și durabilitatea cablului optic în mai multe medii.1 - interconectarea..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: A-DQ (BN) 2Y (SR) 2Y
A-DQ (BN) 2Y (SR)  2Y ,- Aplicată la instalarea în aer liber și direct îngropată - Proiectată pentru aplicații în aer liber și direct îngropate și, de asemenea, pentru a proteja fibrele optice pentru condițiile mecanice și de mediu neașteptate. - Calitatea și testarea acceptării sunt efect..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: A-DQ (BN) 2Y
A-DQ (BN) 2Y,Instalare tip interior / exterior - Proiectat pentru aplicații interioare / exterioare pentru a proteja fibrele optice pentru condițiile mecanice și de mediu neașteptate. - Calitatea și testarea acceptării sunt efectuate pentru a asigura performanța și durabilitatea cablului optic în ma..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: J-VQ (BN) H (SR) 2Y
J-VQ (BN) H (SR) 2YCablurile optice cu acoperire de tip închis / exterior sunt aplicate la instalații interioare / exterioare. Aceste tipuri de cabluri sunt proiectate pentru aplicații interioare / exterioare și, de asemenea, pentru a proteja fibrele optice pentru condițiile neașteptate de protecție..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site. Privacy Policy.