Menu
Your Cart

Conductor pentru autovehicole

Conductor pentru autovehicole Furnizori, exportatori, importatori, cumpărători, angrosiști, produse și oportunități comerciale de pe site-ul nostru de comerț internațional Import & Export pe romcablu.com

Model: VLPY , FLY
VLPY , FLY Constructie 1.  Conductor flexibil din cupru sau CCa, clasa 5 2.  Izolatie din PVC Specificatia tehnica Tensiunea max.: 50 V c.a., 75 V, c.c. Temperatura de lucru: min. –20 °C max. +85 °C Utilizare: confect..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site. Privacy Policy.