Menu
Your Cart

LIVRAREA

Livrarea

•           Magazinul nostru foloseste serviciile de curierat rapid ale firmelor  DPD  , PALLEX ROMANIA si RABEN ROMANIA. 

•           La cererea Dumneavoastra se poate efectua transportul si cu alt serviciu de curierat stabilit de comun acord cu dumneavoastra.

Plata produselor se va efectua prin Ordin de plata in avans doar pe baza de facturii proforma emise de  ROM CABLU SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii.

Factura emisa va contine costul de livrare mentionat separat fata de valoarea totala a produselor.

Costul de livrare   va fi comunicat telefonic sau  prin e-mail inante de confirmarea comenzii. Costul de livrare contine cheltuielile de transport si eventualele cheltuieli pentru ramburs si asigurare.

 

Datele necesare pentru plata cu ordin de plata :

BENEFICIAR : ROM CABLU SRL

Nr.ord.reg.com./an: J29/1755/16.08.2005

C.I.F.:

RO 14142072

 

Sediul:

Str.Berevoiesti, Nr.77-79,Valenii de Munte

Judetul:

Prahova

 

cod IBAN: RO89RNCB0211011939960001

Banca:B.C.R. Sucursala Valenii de Munte
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site. Privacy Policy.