Menu
Your Cart

Lan si cabluri de date

Lan si cabluri de date Furnizori, exportatori, importatori, cumpărători, angrosiști, produse și oportunități comerciale de pe site-ul nostru de comerț internațional Import & Export pe romcablu.com

Model: STANDARD PLAT SPEAKER CABLURI
Cablu  Plat speaker Standard..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: Cat 5e Utp
Cat 5e UtpAceste cabluri asigura o performanta ridicata pina la 155 MHz.Pasul de rasucire diferit si foarte scurt garanteaza o atenuare incrucisata ridicata.Ecranul protejeaza impotriva interferentelor magnetice.onstructii:1.Conductor de cupru unifilar , 2.Izolatie din PE, 3.Manta exterioa..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: Cat 5e Utp -A
Cat 5e UTP -AAceste cabluri asigura o performanta ridicata pina la 155 MHz.Pasul de rasucire diferit si foarte scurt garanteaza o atenuare incrucisata ridicata.Ecranul protejeaza impotriva interferentelor magnetice.onstructii:1.Conductor de cupru unifilar , 2.Izolatie din PE, 3.Sufa  ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: Cat 5e Utp Siamese
Cat 5e Utp +  2x0.75 (Siamez)Aceste cabluri asigura o performanta ridicata pina la 155 MHz.Pasul de rasucire diferit si foarte scurt garanteaza o atenuare incrucisata ridicata.Ecranul protejeaza impotriva interferentelor magnetice.Constructii:1.Conductor de cupru unifilar , 2.Izolatie din ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: Cat 5e Ftp
Cat 5e FtpAceste cabluri asigura o performanta ridicata pina la 155 MHz.Pasul de rasucire diferit si foarte scurt garanteaza o atenuare incrucisata ridicata.Ecranul protejeaza impotriva interferentelor magnetice.onstructii:1.Conductor de cupru unifilar , 2.Izolatie din PE, 3.Ecran din foli..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: Cat 5e Ftp -A
Cat 5e UTP -AAceste cabluri asigura o performanta ridicata pina la 155 MHz.Pasul de rasucire diferit si foarte scurt garanteaza o atenuare incrucisata ridicata.Ecranul protejeaza impotriva interferentelor magnetice.onstructii:1.Conductor de cupru unifilar , 2.Izolatie din PE, 3.Ecran din f..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: Cat 5e Ftp Siamese
Cat 5e Ftp +  2x0.75 (Siamez)Aceste cabluri asigura o performanta ridicata pina la 155 MHz.Pasul de rasucire diferit si foarte scurt garanteaza o atenuare incrucisata ridicata.Ecranul protejeaza impotriva interferentelor magnetice.Constructii:1.Conductor de cupru unifilar , 2.Izolatie din ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: LIYY
LIYY   0.6 / 1 kVConstructii :1. Conductor din cupru, (clasa  3 -5)2. Izolatie din PVC3.. Manta din PVC Utilizare: pentru transmiterea de date, a semnalelor digitale sau analogice, pentru instrumente de masura, interconectarea calculatoarelor, dispozitivelor electronice,etc. ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: LIY(St)Y
LIY(St)Y   0.6 / 1 kVConstructii :1.Conductor din cupru, (clasa  3 -5)2.Izolatie din PVC3.Ecran din folie AlPet cu fir de continuitate, 4.Manta din PVC Utilizare: pentru transmiterea de date, a semnalelor digitale sau analogice, pentru instrumente de masura, interconectarea cal..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: LIY(St)Y Siamese
LIY(St)Y  SiamezConstructii :1.Conductor din cupru, (clasa  3 -5)2.Izolatie din PVC3.Ecran din folie AlPet cu fir de continuitate, 4.Flexibil Conductor 2x0.755.Manta din PVC Utilizare: pentru transmiterea de date, a semnalelor digitale sau analogice, pentru instrumente de masura, in..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: J-YY
J-YY Cabluri telefonice si avertizare incendiu izolate cu PVC Construction1.  Conductor din cupru, clasa 1 2.  Izolatie din PVC 3.  Manta din PVCUtilizare : pentru sisteme de telecomunicatii si  transmitere de date si semnale.  ..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Model: J-Y(St)Y
J-Y(St)Y Cabluri telefonice si avertizare incendiu izolate cu PVC Construction1.  Conductor din cupru, clasa 1 2.  Izolatie din PVC 3.  Ecran din AluPet+fir continuitate 4. Manta din PVCUtilizare : pentru sisteme de telecomunicatii si  transmitere de d..
0.00Lei
Ex Tax:0.00Lei
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site. Privacy Policy.